Power plate

Power Plate е уред  с вибрационна платформа, която кара мускулите да се стягат и отпускат. Обикновено мускулите се свиват и отпускат 1 или 2 пъти в секунда, но с Power Plate те се свиват и отпускат между 30 и 50 пъти в секунда. По този начин 10 минутна тренировка с Power Plate се равнява на от 30 до 60 минутна интензивна тренировка (равняването на минутите варира в зависимост от сложността на изпълняваните упражнения).

Програмата с Power Plate е около половин час и включва упражнения с топка и гирички, упражнения на земя за стягане и оформяне на проблемните зони като те са съобразени с индивидуалните особеностти и желания на всеки и 10 минути Power Plate.

Така разработената програма е подходяща за дами, които нямат много добра физическа подготовка, за тези които нямат достатъчно време и за всички, които искат да се стегнат и изглеждат по-добре. Програмата с Power Plate може да използвате и като част от програмата Ви за отслабване.

Часовете се провеждат с предварително записване в удобен за Вас час. Тренировката се осъществява в малки групи (максимум по 3-ма).

IMGP5913